Om os

Hos KageKompagniet bydes du altid velkommen med duften af de lækreste kager: den søde vanille, den fyldige chokolade, de friske bær og alle de mange andre lækre ingredienser, som altid har plads i vores bageri.

For Evy og Stina gælder det om, at hver eneste kage skal glæde dig og dine gæster. Evy og Stina rør, pisker, smager til, former og dekorerer, så hver eneste kage er en nydelse - både for smagsløgene og for blikket. Den enkle og kompromisløse smag sammen med det smukke og personlige design gør, at du og dine gæster kan nyde hver en bid. Med inspiration fra blandt andet New York, Paris og London samt en baggrund i dansk og Argentinsk konditorkunst og en særlig grad af perfektionisme, sætter Evy og Stina deres passionerede og professionelle præg på hver eneste kage. KageKompagniet er luksuriøs kagekunst, og du vil aldrig glemme den første bid.

Hos KageKompagniet er vi imod MADSPILD, vi laver kun de kager I bestiller.

KageKompagniet laver kager til de store øjeblikke. Kager og dekorationer er håndlavede og dermed helt unikke.

Curriculum Vitae 
KageKompagniet er startet af Evy Mathiesen. Evy har en argentinsk læreruddannelse i sukkerkunst blandt flere andre udmærkelser i kagedekoration. Kristina Eskildsen (Stina) er senere blevet medejer og sammen tryller de de uimodståelige kager frem i KageKompagniets kageværksted i Rungsted Kyst. Stina er uddannet konditor i år 1991 og deltog i sin læretid i flere konditor konkurrencer, bl.a. ved Danmarks mesterskaberne i 1991, hvor hun vandt sølv.

KageKompagniet har blandt andet kreeret kager med blikfanget til H.M. Dronning Margrethes 70 års fødselsdagskage, medvirket i Aftenshowet på DR1 med de skønne Popcakes og skrevet flere bøger hvoraf "Muffins - Choc'n nuts" er kåret som Danmarks bedste bog om chokolade i 2012 af Gourmand World Cookbook Awards. Evy og Stina underviser også både professionelle og private samt virksomheder i kagedekoration og teambuilding.

Både Evy og Stina har således mange års erfaring med at designe og kreere de fantastisk velsmagende og flotte kager, som KageKompagniet tilbyder. Med deres store fokus på håndværket og detaljerede indblik i råvarer såvel som design går Evy og Stina op i enhver detalje fra ide til færdigt resultat.

 

Vores samarbejdspartnere
Vi samarbejder med: Bridenista - Florist Lars JonThe Wedding Company - Nordisk Film TVRungstedgaard - Holckenhavn Slot - Helenekilde Badehotel - A table story - Moltkes Palæ - Sauntehus - Sølyst - Marienlund - Brink Event - Two Heart - Marienlyst Strandhotel - KatConsult - Above & Beyond - Apollo Fyrværkeri - Gudnitz Copenhagen - Copenhagen Bridal - Spangenberg - Jesper Høvring - Bering House of Flowers - Forlaget Bolden - Fotograf Hans Sturesson - ChriChri v. Christiane Schaumburg-Müller - Rosendahl Design Group - Proff. Fotograf Mayra - Comwell Borupgaard - Skovshoved Hotel - Pure Wedding - Kgl. Priviligerede Skydeselskab - Get the Event / Get Cocktails m.fl.

Vi støtter bl.a.
Sisterhood Foundation v/Above & Beyond, World Aids Day, Operation Håb, Kræftens Bekæmpelse m.fl.


Foto: Mayra Navarrete Photography