Persondatapolitik

Denne fortrolighedpolitik beskytter personlige oplysninger ved at regulere KageKompagniets brug af de oplysninger, som du stiller til rådighed, når du bruger KageKompagniets hjemmeside.

KageKompagniet er forpligtet til at beskytte alle brugeres fortrolige oplysninger, når disse er online. Fortrolighedspolitikken har til formål at fastlægge klare retningslinjer for KageKompagniets måde at behandle data på.   

Samtykke

Du giver dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, når du tilmelder dig vores e-mail nyhedsbrevsservice og ved at benytte denne hjemmeside. Vi forpligter os til at placere en regelmæssigt opdateret udgave af fortrolighedspolitik på hjemmesiden. Hvis vi foretager ændringer, vil disse tillige blive lagt ud på hjemmesiden.

Oplysninger vi indsamler

Browsing på vores hjemmeside kræver ingen oplysninger, der identificerer brugeren.

KageKompagniet kræver, at abonnenter afgiver de personlige oplysninger, som er nødvendige for, at vi kan sende de ønskede e-mails til nyhedsbrevs-abonnenter og til folk med kageforespørgsler. Nogle af de krævede oplysninger er obligatoriske og klart markeret på registreringsformularen. Udfyldning af andre felter er frivillig.

Hvem vi deler oplysninger med og hvilke muligheder de har

Vi sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart ud, medmindre vi har din tilladelse hertil, eller med mindre loven kræver det.

Hvis du ikke tidligere har modsat dig, at vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål, kan du ændre mening og gøre dette når som helst ved at afmelde nyhedsbrevet i bunden af dette eller e-maile til os. Denne hjemmeside administreres af KageKompagniet. Du kan kontakte os på info@kagekompagniet.dk

Links

Denne hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær venligst opmærksom på, at KageKompagniet ikke er ansvarlig for fortrolighed eller indhold på sådanne andre hjemmesider og at KageKompagniet derfor ikke påtager sig noget ansvar i forhold til sådanne hjemmesider. Derudover godkender KageKompagniet ikke noget produkt eller nogen service, der optræder på nogen tredjeparts hjemmeside. Du bør selv udvise forsigtighed og undersøge reglerne for beskyttelse af personlige oplysninger på sådanne hjemmesider.

Meddelelse om ændringer

Hvis vi beslutter at foretage ændringer i vores politik vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger, vil disse ændringer blive placeret på vores hjemmeside.

Du kan altid

Afmelde eventuelle nyhedsmails fra KageKompagniet
Stoppe opsamlingen af data vedr. din aktivitet på vores hjemmeside og i e-mailene, du modtager fra os
Bede om, at vi sletter dine persondata
Kontakte os for yderligere information på info@kagekompagniet.dkKageKompagniet ® K/S - Rungstedvej 74 - 2960 Rungsted Kyst - Telefon +45 45 89 05 25 - E-mail salg@kagekompagniet.dk - CVR 34080348
DankortEuroCard / MasterCardJCBMaestroVisaVisa Electron
Klik her for vores mobilside